X

Section House Oisterwijk

The Section House is a public sculpture located on a small green strip lined with trees in the Dutch provincial town of Oisterwijk. Motivated by a small budget we decided to simply stick to our craft as architect. But instead of building an entire house we chose to only make a section of it. The rest was left up to the viewer: Imagination as a way of cutting down costs.   FACTSLocation: Oisterwijk (NL)Program: Public sculptureYear: 2010Collaborators: Mark van der Net ^

The Section House is a public sculpture located on a small green strip lined with trees in the Dutch provincial town of Oisterwijk. Motivated by a small budget we decided to simply stick to our craft as architect. But instead of building an entire house we chose to only make a section of it. The rest was left up to the viewer: Imagination as a way of cutting down costs.

 

FACTS
Location: Oisterwijk (NL)
Program: Public sculpture
Year: 2010
Collaborators: Mark van der Net
^